2013. április 5., péntek

Krémes pörköltmogyorós csokicsillagok

A húsvéti édességözön részeként a fagyi mellett készültek csokicsillagok. Ugyanolyan arányba került bele holland kakaó, kókuszzsír és cocomas kókuszkrém fele arányban, valamint némi édesítő és vanília. Amint formába kanalaztam, szórtam rá pörkölt mogyorót és mandulát és néhány órára hűtőbe tettem. Gyorsítható a folyamat ha fagyasztóba teszed. A csillag alakzat és a krémes puha állag nem túl szerencsés így együtt, de e kis hiányosságért kárpótol a finomsága!






2 megjegyzés:

Enikő Pazonyiné Csanádi írta...

egyenlő arány az térfogatilag, vagy tömegre értendő?

Judit írta...

Szia Enikő, elnézést a kései válaszért. Inkább térfogatban gondolkoztam az arányok megállapításakor. Remélem sikerrel jártál a készítéskor. üdv Judit

Megjegyzés küldése