2013. március 12., kedd

Magyaros csirkemáj salátával

Kicsit besokalltam a héten a teendőkkel, így igyekeztem gyors vacsorákat készíteni. Ma csirkemájat sütöttem és salátával tálaltam.

Hozzávalók:

1 kg csirkemáj
néhány szelet szalonna 
fél fej hagyma
5-6 gerezd fokhagyma
bors
majoranna

1. a csirkemájat megmosod, megtisztítod
2. tepsibe helyezed úgy, hogy közben átforgatod a fűszerekkel, betakarod a szalonnaszeletekkel
3. 180 fokos, légkeveréses sütőben először letakarva 20 percig, majd a takarást eltávolítva, 10 percig sütöd.

Saláta:

1 fej kínai kel
2 db kígyóuborka
20 dk g bébi paradicsom
1 fej lilahagyma
4-5 gerezd fokhagyma
pici almaecet/ecet/citromlé
pici eritrit

1. a saláta hozzávalóit aprítod
2. elkészíted a dresszinget
3. majd a felhasználáskor kevered össze a fogyasztandó adagot.




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése