2013. február 26., kedd

Sült zeller fasírt golyókkal

Mintha nem is paleos oldalon járnál...ugye? Annyira hagyományos, annyira egyszerű és annyira finom....Sült krumpli fasírttal:-) 

Hozzávalók:

1 kg zeller
30 dkg sertéscomb (bármilyen darált hús tökéletes! Lehet fele-fele arányban aprított zöldséggel vegyíteni, pld. cukkini, répa és dobhatsz hozzá lenmagpelyhet)
30 dkg marhacomb
bors
pirospaprika

1. a fasírthoz a hozzávalókat összekevered, ízlés szerint fűszerezed, golyókat formázol belőle, majd sütőpapírral bélelt sütőlapra helyezve, 180 fokos, légkeveréses sütőben kb. 30 perc alatt készre sütöd.

2. míg sül a fasírt a zellert hasábokra vágod és bő forró zsírban kisütöd. Papírra szedve lecsepegteted.





0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése