2013. június 4., kedd

A szülinap

Nem...nem...most nem receptel jövök...inkább élménybeszámolóval! Május 31.-én összetalálkoztam paleos pályafutásom első tortájával, ami nem az én kezeim között jött világra. Én csak örömmel fogyasztottam, hisz születésnapomra kaptam. Nagyon finom kellemesen krémes, nem émelyítően édes csokoládé torta. Mely amennyire egyszerű, annyira finom! Itt rendelhetsz Te is: www.paleokozpont.hu

A szülinapi hétvégét a Hunguest Hotel Damonában töltöttük. Bátran ajánlom paleosoknak is, mert - ugyan az ételkinálat nem túl bőséges - , de végtelenül készségesek, segítőkészek és mindent elkészítenek a meglévő alapanyagaikból paleosan. Jójó...nem mondtam, hogy paleo, hanem glutén-, keményítő-, tejmentesen táplálkozom...aztán picit bővült a lista, ha rizst, burgonyát stb. ajánlgattak:-)







3 megjegyzés:

Paleo Család írta...

Kedves Judit! Boldog születésnapot kívánok! és gratulálok a szép nagylányaidhoz :) az új blogfelület is remek!
Bogyó

Judit írta...

Kedves Bogyó, nagyon kedves vagy, köszönöm szépen a köszöntést és a dícséretet is!!! Ha már "összefutottunk" a főzőtanfolyamon elsajátított kókuszos desszertnél kimaradhat a vaj? Szívesen elkészíteném!
Judit

Paleo Család írta...

Igazán szívesen :) szerintem vaj nélkül is nyugodtan elkészítheted (bár én általában szeretek valami minőségi zsiradékot beletenni, hogy segítse a zsírban oldódó vitaminok felszívódását, így talán ha nem vajjal, akkor kókuszzsírral készíteném, de anélkül is pont olyan jó lesz)

Megjegyzés küldése