2015. november 23., hétfő

Lazackrémmel töltött gomba

Közeledik a Karácsony...tudom-tudom ne hozzam már az idegbajt én is rád... :-) De, akárhogy is nézzük, pont az idegbaj elkerülése érdekében, célszerű mindennel legalább fejben meglenni.

Vendégváró falatkákat, ha készítesz, jusson eszedbe ez a lazackrémmel töltött gomba, ami hidegen és melegen tálalva is jó választás! 


 Elkészítési idő: 40 perc

Hozzávalók 12 db-hoz:

12 db kisebb méretű csiperke gomba
20 dkg lazacfilé
10 dkg reszelt cheddar sajt
0,5 dl kókuszkrém/ghee
1 tk citromlé
1 csokor metélőhagyma
só, bors

Elkészítés:
11. a gomba szárakat távolítsuk el, majd sózzuk be a kalapokat.
22.  A töltelékhez a többi hozzávalót dobjuk késes aprítóba, majd homogenizáljuk, sózzuk, borsozzuk.
33. Az így elkészült tölteléket halmozzuk a 
    gombafejekbe, majd 175 fokos légkeveréses sütőben, kb. 15-20 perc alatt süssük készre.







0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése