Szilvi receptje:-)
FÜSTÖLTSAJTOS LASKAGOMBA
HOZZÁVALÓK 3-4 főre: 1200Ft
-
½ kg laskagomba
-
15-20dkg füstölt sajt /reszelt/ (kompromisszum a
pelaoban)
-
3-4 tojás
- vöröshagyma
- zsír
- pirospaprika
- paprika,
paradicsom
- só, bors /ízlés szerint/
ELKÉSZÍTÉS:
Kevés zsíron megpárolom az apróra vágott vöröshagymát,
ráteszem a pirospaprikát, majd a csíkokra vágott laskagombát. Ízesítem sóval,
paprikával, paradicsommal és kicsi vizet öntök rá, mert a laskának nincs akkora
víztartalma, mint a csiperkének. Mikor megfőtt, a tojásokat elkeverem a
lereszelt füstölt sajttal és hozzáöntöm a gombához. Folyamatos keverés mellett
pár percig még forralom, míg a sajt megolvad és krémes lesz.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése