2013. december 5., csütörtök

Csokoládékrémes, tejszínhabos gofri - hűvös estékre :-)


A lányok kedvence a palacsinta mellett a gofri. Anyabarát, mert nem kell a jóllakásig a tűzhely mellett tölteni az estét abban a reményben, hogy talán holnapra is marad palacsinta. Nagy méretű, több adagos gofrisütővel megy a munka - szinte magától ;-)

Hűvös estékre egy pohár langyos kókuszos kesutejjel...hmmmmm

Hozzávalók:
5 tojás
3 dkg zsíros mandula őrlemény
2 dkg gesztenye liszt
1 csipet szódabikarbóna
2,5 dkg eritrit

Elkészítés:
Robot géppel keverd el a hozzávalókat, majd gofri sütőbe kanalazva süsd készre!

Csokoládé krém:
15 dkg kesudiót áztass be legalább 2 órára annyi vízbe, hogy ellepje, majd turmixold le és tégy hozzá 1 ek kakaót, 2 ek eritritet, pici vaníliát és keverd el.

Tejszínhab: 
Lehűtött habszifonnal készíts a szintén lehűtött kókusztejszínből habot.




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése